Eerste Roosendaalse Smalfilm Amateurs - sinds 1952

Vanavond was het druk bij ERSA met toch al gauw ongeveer 35 personen. Want ook de partners mochten mee en dan was dit alles nog aangevuld met juryleden. De hele avond stond in het teken van Vlissingen, want vanavond kwamen de resultaten op het doek van onze excursie naar Vlissingen. Die excursie was op 14 mei geweest. Dat was een idee van Annegien Heij, die dat samen met Cor Claassens had uitgewerkt.

Jan Appels en Wim Heijstek vormen de jury
Annegien Heij en Cor Claassens, organisatoren
Jan  en Tonny (midden) hebben de eerste prijs   
Sjaak Keijmel (links) heeft de publieksprijs

Opnieuw succes voor ERSA-leden.

Op zaterdag 15 oktober werd het jaarlijks Podium Festival in Etten-Leur gehouden. Zes Brabantse clubs deden mee met in totaal 15 films. ERSA was vertegenwoordigd met 4 films van: Cor Claassens, John Lodewijk, Ruud Scheidel en Louis Vromans. Er waren drie prijzen, ERSA sleepte er twee mee naar huis. Cor kreeg de prijs voor de beste geluidsmix met zijn film “Slag om Arnhem in het zand”. Ruud werd voor zijn film “Spraakmakende beelden in Den Haag” met de prijs voor de beste cameravoering beloond. Er waren ongeveer dertig bezoekers tijdens deze middagvoorstelling.

Leo Dekkers, voorzitter van VC Etten-Leur, reikt prijzen uit aan Cor Claassens (links) en Ruud Scheidel (rechts)

van ERSA! Doe het, want het is een interessante hobby, waar je leert filmen met de meest moderne Cameras. een Tablets, Mini camera (GoPro) en Smartphones, en natuurlijk monteren van al je materiaal van Blog tot traditionele Film en met jouw muziek! Je kunt je helemaal uitleven.

❞Wie schrijft die blijft❝
Het nieuwe schema 2ᵉ helft 2022 met, Wie en wanneer een artikel mag schrijven op de A-avonden vind je hier

Oud nieuws maar toch belangrijk

1. Waar zitten wij  

De route naar "Cultuurhuis Bovendonk"
Lees hier

Parkeren "Cultuurhuis Bovendonk"
Lees hier

3. Clubcompetitie

Overzicht
Clubcompetitie uitslag 2021
Klik hier

Clubcompetitie uitslag 2022
Klik hier